Onze aanpak

4cility ondersteunt u in het beheer van uw vastgoed, zodat u zich kunt richten op waar u goed in bent. Of dat nu onderwijzen, zorg bieden, produceren of het vervullen van een maatschappelijke rol is. Onze duurzame en ons advies laten u uitmunten in uw vakgebied. 4cility haalt rendement uit uw gebouwen.

Onze aanpak in vier stappen

  1. Ons traject start bij het vraagstuk van de klant. Bijvoorbeeld, hoe haal ik meer uit mijn vastgoed?
  2. De tweede stap in ons traject is het ontzorgen van vastgoedeigenaren en – beheerders met onze specialistische kennis en praktische insteek. Wij doen niet aan dikke rapporten, alleen aan concrete resultaten.
  3. Door elkaar op de hoogte te houden en het continu verbeteren van onze dienstverlening, komen we tot de beste resultaten. Een flexibele en klantgerichte dienstverlening staat daarom hoog in ons vaandel.
  4. Wij evalueren onze geleverde diensten en uitgevoerde projecten. Zo kunnen wij u het beste van dienst zijn. Wij streven naar een vraaggestuurde, gerichte en flexibele dienstverlening die geheel is afgestemd op uw wensen.

Onze werkwijze

Als het op vastgoed aankomt, hebben wij op elk gebied een specialist in huis. Onze deskundige en gecertificeerde mensen weten alles van gebouwbeheer, bouwkunde, facilitaire zaken, werktuigbouwkunde, energievraagstukken en elektrotechniek. Onze eigen kennis, of die vanuit ons uitgebreide netwerk, stelt ons in staat om uw vastgoedvraagstukken te beantwoorden.

Onze specialisten starten een traject met u op, waarin het beleid en de uitvoering worden afgestemd op uw strategische, tactische en operationele doelen.