Onze achtergrond

Wat betekent uw vastgoed voor u? Een plek om dromen waar te maken, een solide investering of juist een spaarpotje voor later? Of die droom of visie werkelijkheid wordt is afhankelijk van de marktontwikkelingen en de beslissingen die u neemt. Wat uw vastgoed ook voor u betekent, 4cility helpt u.

    Dit zijn onze kernwaarden

  • Relatiegericht. We verdiepen ons oprecht in uw wensen en behoeften en denken en handelen altijd vanuit uw belang. Efficiënt, degelijk en goed.
  • Betrouwbaar. We doen er alles aan om u tevreden te stellen, maar geven daarbij wel duidelijke kaders aan. Duidelijkheid maakt ons gedegen en integer.
  • Specialist. We zijn specialist in alle disciplines die we binnen ons bedrijf bundelen. Een práktische specialist, die complexe zaken inzichtelijk maakt en daarmee mogelijke risico’s voor u reduceert.
  • Samenwerken. Niet alleen onze bedrijfsonderdelen werken nauw samen. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, bestendige partners die u en ons meerwaarde kunnen leveren.
  • Dynamisch en Ondernemend We zoeken, zien, creëren en benutten kansen. Vernieuwend, met lef, maar altijd beheerst.

Dit zijn wij

4cility is dé vastgoedregisseur en neemt de gehele of gedeeltelijke regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen. Met zo’n 500 medewerkers en vanuit 20 kantoren ontzorgt 4cility haar klanten op het vlak van vastgoedmanagement, het uitvoeren van taxaties en de koop, verkoop, aan- of verhuur van bedrijfsonroerend goed.

Belangrijker nog is onze stellige overtuiging dat vastgoed ten dienste staat van mensen en dat de mens dus in al ons doen en laten centraal dient te staan. In 4cility vindt u een betrokken partner die hecht aan een prettige, duurzame relatie.

Dit is onze missie

4cility is een integrale dienstverlener die waarde toevoegt in iedere fase van de vastgoed- en huisvestingscyclus; bij realisatie, transactie en exploitatie.
Wij bieden inzicht in de markt en in gebruikers. Wij informeren, adviseren, organiseren en bemiddelen.

Onze organisatie onderscheidt zich vooral in de manier waarop we met onze relaties omgaan. Onze dienstverlening draagt op elk niveau bij aan een positieve, plezierige klantervaring. Wij willen dat iedere relatiegroep zich bij ons thuis voelt vanuit de overtuiging: 4cility is voor mij de beste keuze.

Dit willen wij betekenen

Vastgoed gaat niet alleen over stenen, maar eerst en vooral over u. Over u als gebruiker, die prettig wil wonen, werken, leren, herstellen, winkelen of recreëren. Of over u als eigenaar, investeerder of belegger, die uw investeringen optimaal wil laten renderen. 4cility helpt u daarbij door het toevoegen van de juiste waarde.

4cility is een complete dienstverlener in vastgoed en huisvesting. Zowel bij realisatie en transactie als bij exploitatie staan wij u bij met de juiste kennis en kunde. Met expertise en diensten op technisch, juridisch, commercieel, financieel en administratief gebied en op het vlak van marketing en communicatie.